O nama

Elegant Lighting by MTM vodeći je proizvođač i distributer LED rasvjetnih tijela u Hrvatskoj! S ponosom predstavljamo našu tvrtku koja se ističe kao lider u području LED rasvjete na tržištu.

Sa širokim asortimanom visokokvalitetnih proizvoda i vrhunskom uslugom, posvećeni smo pružanju energetski učinkovitih, pouzdanih i inovativnih rasvjetnih rješenja.

Naša tvrtka kombinira iskustvo s najnovijim tehnologijama kako bi vam pružila najbolje moguće proizvode za LED rasvjetu. Naš tim stručnjaka posvećen je istraživanju, razvoju i proizvodnji najnovijih LED tehnologija za ispunjavanje svih vaših potreba za rasvjetom. Od stambenih prostora i komercijalnih zgrada do industrijskih objekata i javnih prostora, naši su proizvodi dizajnirani za pružanje učinkovite i kvalitetne rasvjete za svaku situaciju.


Jedna od ključnih prednosti naše tvrtke je širok asortiman proizvoda. Bez obzira trebate li unutarnju rasvjetu za dom, vanjsku rasvjetu za dvorište ili industrijsku rasvjetu za veliku tvornicu, imamo proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe. Naš asortiman uključuje LED žarulje, LED trake, LED reflektore, LED panele, LED cijevi i još mnogo toga. Svi naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i osiguravaju trajnost, štede energiju i pružaju izvrsno svjetlo.